Nem megy a játék?

Mit tegyek, ha nem megy a játék?
 
Válasz:

Ahhoz, hogy a játékokkal tudjál játszani négy szoftverprogram (ugynevezett plugins) telepítésére van szükség a számítógépeden:

Figyelem!

a Google Chrome 42 verzószám felett 2015. szeptember 1-jétől nem támogatja az alábbi pluginek közül az Unity playert, ezért amennyiben mindegyik játékkal játszani szeretnél válts ingyenes Firefox böngészőre!

Az alábbi bővítményeket kell telepítened a Firefox böngészőben:
Flash,
(nagyon ritkán Java) és
Shockwave.
és legújabb játékoknál: Unity Web Player

Ezek a szoftverek mind ingyenesek és természetesen spyware mentesek. Ha az alábbi szoftverekkel nem rendelkezel vagy nem a legfrisebb verzió fut a gépeden, ajánlatos azt a logóra kattintva letölteni, és azt követően a szoftvert telepíteni. A telepítés után majdnem hogy biztos lehetsz abban, hogy minden játék működni fog.

Adobe Flash Adobe Shockwave Sun Javaunity web player

Ha egy játék nem működik, annak lehetséges egyéb okai lehetnek:

  • A játék csak az Internet Explorer (IE) webböngészőben működik jól. Próbáld a játékot az IE-ben játszani, amennyiben a játék a jelenlegi webbögésződben, amely más mint az IE (pld. Mozilla FireFox), nem jól működik. Lehet, hogy ez fordítva igaz, azaz ha Internet Explorert használsz, akkor próbáld ki a játékot Firefox böngészővel.
  • Esetleg túl lassú lehet az összeköttetésed az internettel. Olyankor előfordulhat, hogy a játékmező nagyon sokáig fehér marad. Ennek az oka, hogy bizonyos játékok nagyon nagyok, és azáltal meglehetősen sok időre van szükségük a betöltéshez. Sok esetben erre csak az első indításkor lesz szükséged, ha másodszor vagy harmadszor játszol nálunk, ugyanazzal a játékkal, akkor nagy valószínűséggel már gyorsabban be fog töltődni.
  • Amennyiben az iskolában vagy a munkahelyeden próbálsz a játékokkal játszani, előfordulhat hogy ez nem működik. Némely iskola vagy munkahely ugyanis kiszűr bizonyos weboldalakat. Ez azt jelenti, hogy néhány webolda blokkolva van, amiért te ezeket a weboldalakat nem láthatod, vagy nem tudsz a játékokkal játszani. Erről sajnos mi nem tehetünk.
 
Amennyiben a kérdésed/problémád ezen az oldalon nincs feltüntetve vagy fentiek ellenére sem megy a játék, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha valóban hiba történt hamarosan visszajelzünk, ezért kérjük valós e-mail címet adjál meg.
		

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen