Flappy Bird

Egy játék, amellyel a fejlesztő naponta több millió forint bevételt ért el. Na nem itt a jatekstart.COM-on mert nálunk minden játék ingyenes így a Flappy Bird Online flashes átirata is, azonban egyre több felhasználó mobilon játszik, ahol a legtöbb játékért fizetni kell.  (A Flappy Birdért kivételesen nem kell fizetni mobilon sem csak idegesítő reklámokat kapsz). Viszont sok olyan játékot megtalálsz a Jatekstart.COM oldalon, amelyért a telefonodon legyen az Android vagy Apple fizetni kell, itt viszont ingyen van és így is marad ;)

A játék maga nagyon egyszerű csak a SPACE gombot kell nyomni és persze eljutni minél tovább a korai máriós játékokat idéző pályákon, nem lesz egyszerű a dolgod mert ez méltán került a szemétparaszt kategóriába ;)
(ha elrontottad az újrakezdéshez nyomd meg a böngésző "újratöltés" gombját).
Aki pedig komolyabb grafikára és valamivel könnyebb játékmenetre vágyik próbálja ki 3D-ben: Flappy Bird 3D


Próbáld ki a világ legnehezebb játékait:
Worlds Hardest Game 3 szemétparaszt ügyességi játékok
Maximum Frustration Játék
2QWOP mozgasd a sportolókat
Tug The Table húzd magadhoz az asztalt
Colorus koncentrálj a színekre
Tangerine Panic Játékok
Back Platformer Játék
 
Reflexive Játék
Spin Man szemétparaszt ügyességi

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen