Strip Poker

FIGYELEM: HA A JÁTÉK NEM INDUL EL ELSŐRE KATTINTS A BÖNGÉSZŐ "FRISSÍTÉS" GOMBJÁRA (VAGY "F5" ).
PRÓBÁLD KI ALTERNATÍV BÖNGÉSZŐVEL (pl. Firefox helyett Internet Explorerrel vagy fordítva)

Páros játék: a játékhoz mindenképpen szükség van egy másik online játékosra.
CÉL: A játék lényege, hogy elnyerd ellenfeled összes zsetonját és egyúttal meztelenre is vetkőztesd őt. A szabályok a klasszikus Five Card Draw Póker szabályait követik. A játék több fordulóból áll, valamennyi forduló során öt-öt kártyát kapnak a játékosok. A kötelező kezdő fogadás után következik az első fogadás, melyen belül mindkét félnek lehetősége van egyszer emelni a tétet. Az első fogadás kiegyenlítése után kerül sor a kártyacserére – tetszőleges számú kártyát lehet kicserélni (0–5). A további fogadások az első fogadás mintájára történnek. A kiegyenlítésük után kerül sor a kártya kiterítésére és a fogadás elszámolására. A kör győztese a legjobb kombinációjú kártyával rendelkező játékos (lásd pontozás). A kötelező fogadás értéke az első körben 1 zseton; a maximális emelése mértéke pedig 5 zseton. Mindkét érték a további körökben egy egységgel emelkedik, így pl. a második körben a kötelező fogadás 2 zseton és a maximális legnagyobb emelés 6 zseton.

PONTOZÁS:
Minden egyes játékkör végén mindkét játékostól elvesszük az 5 kártyából álló legjobb kombinációt és ezek a kombinációk az alábbi sorrend szerint hasonlítandók össze: * Royal Flush - királyi flush, legmagasabb lehetséges kombináció. Ász, K, Q, J a 10 egyforma színben. * Straight Flush - tiszta flush, nem volt öt egymás utáni kártya egyforma színben. * Four of a Kind - négyesek, négy kártya azonos értékkel. * Full House - hármasok és páros együtt. Elsőnek a hármas számítódik be. * Flush – öt kártya azonos színben. Valószínűsége ennek a kombinációnak 1 / 510. * Straight - fokozatosság, öt kártya tetszés szerinti színben, melyeknek értékei egymás után következnek. * Three of a Kind - hármasok, három kártya azonos értékkel. * Two Pairs – két páros, kettő és kettő kártya azonos értékkel. * One Pair – egy páros, két kártya azonos értékkel. * High Card – legmagasabb kártya, győzelmet hozza, ha nem állapítható meg a győztes a fenn leírt kombinációk alapján.

Légy üdvözölve Magyarország egyik legnépszerűbb online játékoldalán, ahova naponta kerülnek ki a legfrissebb és legjobb ingyenes online játékok, amelyeket szúrós szemű szerkesztőink válogatnak és tesztelnek azért, hogy más hasonló oldalakkal szemben itt csak működő érdekes és élvezetes játékokkal találkozzál. Sőt a legújabb játékokat tuti itt találod meg legelőször, részletes magyar nyelvű leírásokkal és sok esetben videós segítséggel. Más hasonló oldalakon csak napokkal vagy hetekkel később bukkanak fel ugyanezek a játékok, amikor már a mi látógatóink rongyosra játszották magukat velük. Számos speciális kategóriába soroltuk be az egyes "gémeket", ha például szereted a műtős, dokis orvosos más néven doktoros játékokat, akkor érdemes rákattintanod az műtős játékokra, amelyből a legtöbbet a Jatekstart.COM oldalon találod meg. De például az autós játékokon belül olyan speciális, máshol meg nem található kategóriát, mint például a traktoros játékok gyűjteménye, szintén ezen az oldalon bukkant fel először magyar nyelven, csak úgy, mint a hatalmas teherkocsikkal, teherautókkal vagyis óriási kamionokkal játszható ingyenes online kamion játékok vagy a kezdő autóvezetők számára gyakorlást nyújtó egyedi parkolós játékok, amelyekkel gyakorló autóvezetők szintén kellemes perceket szerezhetnek, hiszen sokak számára a parkolás az egyik legnehezebb feladat az autóvezetés során. Szintén az elsők között voltunk az olyan ügyességi vagy logikai játékok gyűjtésében, mint például az aranybányász vagy angol nevén goldminer játékok vagy pedig a Magyarországon nagyon népszerű kínai eredetű táblás Mahjong játékok a logikai madzsong kategóriák mellett szintén népszerűek nálunk az Amőba játékok és az ügyességi vagy az agytekervényeinket egyaránt megmozgató zuhatag játékok, Igazából unaloműzésre az egyik legjobb buboréklövő játékkategória, amely hosszú ideje vezeti a toplistákat nem más, mint a Bubbels3 na és persze a szerencsejátékok kategóriájába sorolható, de csak virtuális pénzben játszható póker játékok. Persze a csajokról sem feledkeztünk meg Nekik nem ajánljuk Hazánk egyik legnagyobb focis játékok gyűjteményét, sokakkal inkább csajos és lányos kategóriát, ahol például olyan főzős játékokis megtalálhatók, amelyek valódi recept alapján valós ételeket lehet elkészíteni, így nem utolsó sorban bárki megtanulhat játszva főzni, szóval újra divatba hoztuk a főzést ;) A fiatalabb hölgyek számára vagy a divatot figyelő és azt kedvelő közönségnek ajánljuk a barbie játékokat. A legkisebb gyerekek részére pedig olyan mesehősöket is elhoztunk az oldalra, mint maga Spongya Bob a spongyabob játékokban vagy talán Kántor, Pimpa, Marcipán és Bolt kutyust is megelőzve a manapság legnépszerűbb kutyás hős Scooby Doo a scooby doo játékokban. Gyere és játssz, jó szórakozást!

Felhasználási feltételek | Impresszum | Egyedi adatkezelési tájékoztató
jatekstart.com A legjobb játékok egy helyen